Stiekem kijken en gluren naar geile amateurs. lekker voyeur
 

Onze camera hebben we geplaatst in een wachtkamer waar sollicitante wachten.De laatse sollicitante moest lang wachten en werd na het lezen van een boekje super geil en begon zichzelf te verwennen.

De manager van een cosmetica bedrijf heeft geen zin om te werken.Ze is super geil en belt een werknemer om even langs-tekomen.Als hij er is trekt ze zijn broek uit en pijpt hem lekker.Daarna moet hij haar neuken.

Een stelletje zit lekker in de tuin te zonnen.Toevallig staat onze camera op hun gericht.We zien dan ook dat ze elkaar lekker gaan gaan neuken.Ze hebben helemaal niets in de gaten en gaan dan ook lekker tekeer.

In een studentenhuis gluren we door een raam.Gelukkig staan de luxaflex open zodat wij er doorheen kunnen filmen.Wat we zien is een heerlijke jonge studente die zichzelf klaar- vingerd.

Op een feest hebben we een camera geplaatst in het dames toilet.Wij wilde wel eens zien wat de dames zoal doen in het toilet.Wat we zagen hadden we zeker niet verwacht. Een lekker blonde meid die met haar dildo speelt in het toilet.

Vanuit een appartementen complex richten we de camera op een dakterras,waar een mooie dame in de zon ligt.Nadat ze een boekje heeft gelezen begint ze met haar tieten en kut te spelen.

Stiekem hebben we de gluurcamera in een zonnen studio geplaatst.We wilde wat filmjes maken van dames onder de zonnenbank.Maar wat we te zien kregen was super geil.En dame die onder de zonnenbank met haar kut gaat spelen.

Na een dag filmen waren we onderweg gestopt voor een drinkpauze.Zien we opeens een auto heen en weer bewegen.Natuurlijk zijn we gaan kijken en hebben snel de camera gepakt om deze geile neuk partij te filmen.

Wij waren wel eens benieuwd wat er allemaal in de bossen gebeuren.Op een mooie dag zijn we gaan kijken en troffen tussen de bomen en zeer lekker wijf aan die met haar dildo haar natte kut verwende.

In de wasruimte van een studente flat hebben we een camera hangen.Elke week komt deze meid haar was strijken.Dit doet ze topless.Wat we nog niet gezien hadden is dat ze op de wasmachine haar klitje bevredigd.

De films hieronder krijg je ook toegang !

 

 


Bekijk gluurcamera.nl op je mobiel!


Webmasters klik hier

Alle modellen zijn 18 jaar en ouder | All models are 18 years or above.
Copyright  Content licensed by legal owners.